Pressemeldinger

Juleinitiativet ‘Lys for verden’ oppfordrer til Kristus-lignende tjeneste

Medlemmer av Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige (mormonene) og deres venner rundt omkring i verden oppfordrer alle til å engasjere seg i tjenestemuligheter i juletiden for å feire Jesu Kristi liv. Juleinitiativet “Lys for verden” vil nå ut til et verdensomspennende publikum fra og med fredag 24. november 2017, og fortsetter frem til 1. juledag 25. desember. 

Kvinnelig leder i mormonkirken taler under konferanse i Europaparlamentet

Generalpresidenten i kvinneorganisasjonen i Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige talte i Europaparlamentet i Brussel, torsdag 9. november 2017.  Søster Jean B. Bingham talte til en forsamling av akademikere og prominente personer under konferansen “Kvinner i tro: Et religions- og trosfrihetsperspektiv.” Anna Záborská, representant i EU-parlamentet, var vertskap under begivenheten i samarbeid med Kirkens EU-kontor.

Møt Eldste Mitchell

Møt søster Elise Horgmo

Hva er mormons bok?

Statue av John A. Widtsoe avduket på Frøya

En statue reist til minne om John A. Widtsoe (1872-1952), et medlem av De tolv apostlers quorum av Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige fra 1921 til sin død i 1952, ble avduket på Frøya, Norge, 17. juni 2017.

Denne påsken, ha fokus på fredens prinsipper fra Fredsfyrsten

For fjerde år på rad denne påskehøytideligheten oppfordrer Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige mormoner og andre over hele verden til å dele oppløftende budskap om Jesus Kristus. Dette årets fokus kommer fra Bibelens lære om at Kristus er Fredsfyrsten.

Vær vennlig og omsorgsfull, er lederes råd under verdenskonferanse

Under den 187. årlige generalkonferanse oppfordret ledende funksjonærer i Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige trofaste til å følge Jesus Kristus ved å være vennlige mot andre. Det første presidentskap bekjentgjorde endringer i lederskap og fem nye templer.

Mormoner samles til verdensomspennende konferanse

Den 25. mars og den 1. og 2. april vil medlemmer av Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige samles rundt om i verden for å motta undervisning fra Kirkens ledende embedsmenn på en verdensomspennende konferanse.

Kirken uttrykker bekymring for dem som flykter fra vold, krig og religiøs forfølgelse