Lederbiografi

Gary B. Sabin

Eldste Gary B. Sabin tjente som et medlem av De syttis femte quorum i området Nord-Amerika vest da han ble kalt til å være en generalautoritetsytti på generalkonferansen i april 2016. I august 2016 begynte han sin tjeneste som annenrådgiver i områdepresidentskapet for Europa.

Eldste Sabin tok en associategrad ved Brigham Young University i språk i 1976. Senere tok han en bachelorgrad i universitetsstudier/finans i 1977. Han gikk på Stanford University og tok en mastergrad innen Management i 1985. Han har arbeidet som administrerende direktør for flere firmaer, inkludert Excel Realty Trust og Price Legacy. Inntil nylig arbeidet han for Excel Realty Holdings og Excel Trust.

Eldste Sabin har virket i flere kall i Kirken, blant annet som heltidsmisjonær i Nederland/Belgia misjonen, eldstenes quorumspresident, høyrådsmedlem, biskop, primær-lærer, stavens misjonspresident, veileder for diakoner og lærere, speiderleder, stavspresident og områdesytti.

Gary Byron Sabin ble født i Provo, Utah den 7. April 1954. Han giftet seg med Valerie Purdy i august 1976. De har fem barn.

Retningslinje angående stil:Når du skriver om Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige, vennligst benytt Kirkens fulle navn i første henvisning. For mer informasjon om bruk av Kirkens navn, gå til våre stilretningslinjer på Internett. »Stilretningslinjer.