Nyhetsredaksjon
Blogg
Vis sortering og sosiale
Skjul sortering og sosiale
Loading Blog Content
Grunnkurs i mormonismen: Vanlige spørsmål

Grunnkurs i mormonismen: Vanlige spørsmål

Medlemmer av Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige er å finne i alle samfunnslag– i næringsliv og veldedighet, utdannelse og vitenskap, politiske partier og myndigheter, underholdningsindustrien og nyhetsmedier. I en karakteristikk av siste-dagers-hellige  skrev tidsskriftet 
Newsweek : “Uansett hvor mormoner bor, er de alltid en del av et omsorgsnettverk. I mormonenes teologi er alle en tjener av et eller annet slag, alle er på en eller annen måte i posisjon til å gjøre godt mot andre og til å la andre gjør godt mot seg. Det er en omsorgspakt av det 21. århundre. Denne omsorgen er ikke rettet mot Kirkens medlemmer alene, men strekker seg langt utenfor.”

Om

Denne bloggen er administrert og skrevet av funksjonærer innenfor avdelingen for Informasjons og Samfunnskontakt (ISK) i Jesu Kristi Kirke av Siste-Dagers Hellige i Norge. Publiserte blogginnlegg kan regnes som troverdige og nøyaktige men skulle ikke nødvendigvis ses på som Kirkens offisielle uttalelser. Hensikten med bloggen er å gi journalister, bloggere samt det offentlige rom tilleggsinformasjon om saker som omhandler kirken i media generelt. For offisielle nyhetsuttalelser fra Kirken, besøk Mormonnytt.no.