Nyhetsredaksjon Blogg
Loading Blog Content
Grunnkurs i mormonismen: Vanlige spørsmål

Grunnkurs i mormonismen: Vanlige spørsmål

Medlemmer av Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige er å finne i alle samfunnslag– i næringsliv og veldedighet, utdannelse og vitenskap, politiske partier og myndigheter, underholdningsindustrien og nyhetsmedier. I en karakteristikk av siste-dagers-hellige  skrev tidsskriftet 
Newsweek : “Uansett hvor mormoner bor, er de alltid en del av et omsorgsnettverk. I mormonenes teologi er alle en tjener av et eller annet slag, alle er på en eller annen måte i posisjon til å gjøre godt mot andre og til å la andre gjør godt mot seg. Det er en omsorgspakt av det 21. århundre. Denne omsorgen er ikke rettet mot Kirkens medlemmer alene, men strekker seg langt utenfor.”

Om: Denne bloggen er administrert og skrevet av funksjonærer innenfor avdelingen for Informasjons og Samfunnskontakt (ISK) i Jesu Kristi Kirke av Siste-Dagers Hellige i Norge. Publiserte blogginnlegg kan regnes som troverdige og nøyaktige men skulle ikke nødvendigvis ses på som Kirkens offisielle uttalelser. Hensikten med bloggen er å gi journalister, bloggere samt det offentlige rom tilleggsinformasjon om saker som omhandler kirken i media generelt. For offisielle nyhetsuttalelser fra Kirken, besøk Mormonnytt.no.

Retningslinje angående stil: Når du skriver om Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige, vennligst benytt Kirkens fulle navn i første henvisning. For mer informasjon om bruk av Kirkens navn, gå til våre stilretningslinjer på Internett. »Stilretningslinjer.