Pressemeldinger

Mormoninitiativ for å promotere kommende verdensomspennende møte

President Nelson vil reise i Europa, Afrika og Asia i april

Russell M. Nelson, kirkens nye president

Russell M. Nelson er den nye presidenten i Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige. Bekjentgjørelsen ble gjort i dag, (16 januar 2018) i Salt Lake City, Utah, USA. President Nelson, 93, etterfølger president Thomas S. Monson som døde 2. januar 2018. Som Kirkens president er han leder for en verdensomspennende tro med mer enn 16 millioner medlemmer.

En spesiell invitasjon til tirsdag 16. januar

Medlemmer av Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige fra hele verden inviteres til å overvære et direktesendt budskap fra president Russell M. Nelson på tirsdag 16. januar 2018 kl. 17.00 norsk tid. Dette budskapet vil bli sent via alle Kirkens kringkastingskanaler, Internett og sosiale medier på 29 språk. President Nelsons budskap vil bli etterfulgt av en pressekonferanse kl. 18.00 norsk tid.

President Monson

Thomas S. Monson, president for Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige, døde i går i en alder av 90 år. President Monson, som har vært Kirkens president siden februar 2008, etterlater seg en arv av tjeneste og gode gjerninger.

Juleinitiativet ‘Lys for verden’ oppfordrer til Kristus-lignende tjeneste

Medlemmer av Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige (mormonene) og deres venner rundt omkring i verden oppfordrer alle til å engasjere seg i tjenestemuligheter i juletiden for å feire Jesu Kristi liv. Juleinitiativet “Lys for verden” vil nå ut til et verdensomspennende publikum fra og med fredag 24. november 2017, og fortsetter frem til 1. juledag 25. desember. 

Kvinnelig leder i mormonkirken taler under konferanse i Europaparlamentet

Generalpresidenten i kvinneorganisasjonen i Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige talte i Europaparlamentet i Brussel, torsdag 9. november 2017.  Søster Jean B. Bingham talte til en forsamling av akademikere og prominente personer under konferansen “Kvinner i tro: Et religions- og trosfrihetsperspektiv.” Anna Záborská, representant i EU-parlamentet, var vertskap under begivenheten i samarbeid med Kirkens EU-kontor.

Møt Eldste Mitchell

Møt søster Elise Horgmo

Hva er mormons bok?