Pressemeldinger

Forny din forpliktelse til å følge Jesus Kristus, oppfordrer talere på verdensomspennende konferanse

Salt Lake City – Økning av kvinners deltagelse, styrking av ungdom og fornyelse av en personlig forpliktelse til å følge Jesus Kristus var temaer som ble vektlagt i taler og bekjentgjørelser på den halvårlige generalkonferansen i Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige.

Europeiske medlemmer av Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige forteller om hva generalkonferansen betyr for dem

FRANKFURT–Flere millioner rundt om i verden vil delta på Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Helliges halvårlige generalkonferanse den 5. og 6. oktober. Da det er nær sagt umulig å foreta spørreundersøkelse av over en halv million medlemmer som bor i Europa, forteller disse medlemmene gjennom intervjuer hvorfor de verdsetter...

Unge voksne stiller Kirkens ledere “spørsmål fra sjelen” på Face2Face arrangement

Unge voksne over hele verden får delta i en spørsmål og svar-runde med ledere fra Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige, i en direktesendt sending fra Utah, 15. september 2019, kl 17.00 MDT (kl 1.00 CET). 

75.000 eksemplarer av Mormons Bok delt ut 

Medlemmer av Jesu Kristi Kirke av siste Dagers Hellige i Norge stiller til lokalvalg.

Allmennheten inviteres til omvisning i Lisboa Portugal tempel

LISBOA – Allmennheten inviteres til omvisning i Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Helliges første tempel i Portugal. Lisboa Portugal tempel vil være åpent for allmennheten med gratis entré, fra lørdag 17. august 2019 til lørdag 31. august 2019, med unntak av søndager.

Den internasjonalt anerkjente norske vokalisten Sissel synger på Tabernakelkorets konsert i anledning pionerdagen

SALT LAKE CITY – Sissel, den verdenskjente vokalisten kjent som “Titanics stemme” for sine eteriske arier i den Oscar-prisvinnende filmen, vil synge sammen med Tabernakelkoret og Orkesteret på Temple Square på deres konserter i anledning pionerdagen i 2019. Konsertene vil bli holdt i forbindelse med en omfattende feiring i...

Innholdet i de siste-dagers-helliges Skrifter er kanskje grønnere enn du tror

Tabernakelkoret på Temple Square kunngjør Heritage Tour i 2020

SALT LAKE CITY – Det verdenskjente Tabernakelkoret og orkesteret på Temple Square vil på sin forestående 22 dagers utenlandsturné opptre i seks byer i fire nordiske land og Storbritannia, fra torsdag 25. juni til torsdag 16. juli 2020. 

Profeten bekjentgjør åtte nye templer på generalkonferansen i april 2019

På avslutningen av den 189. årlige generalkonferansen bekjentgjorde president Russell M. Nelson i Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige planer om å oppføre åtte nye templer. Dette bringer det totale antall templer i drift (162) og templer som er bekjentgjort eller under oppføring (47) til 209 på verdensbasis.